Tuinen

Tuinontwerp

Bent u niet tevreden over uw huidige tuin en wilt u het helemaal anders? Een tuin die precies bij u past, begint met uw eigen idee├źn. Wij vragen u om een moodboard samen te stellen, waar we in samenspraak met u onze inspiratie uit halen voor een eerste tekening. Daarna bespreken we het tuinontwerp met u en passen het eventueel aan, zodat het exact aan uw wensen voldoet. 

Tuinaanleg

Als uw nieuwe tuin eenmaal in kaart is gebracht, verzorgt Hoveniersbedrijf Van den Broek de tuinaanleg van A tot Z. Denk bijvoorbeeld aan bestrating, beplanting, verlichting, tuinhuisje, schutting, vuurplaats, verlaagd terras en alles wat u maar bedacht heeft voor uw droomtuin. Tijdens het werk houden wij u op de hoogte en zijn we flexibel in kleine aanpassingen. 

Tuinonderhoud

Ook na de aanleg van uw nieuwe tuin staan wij voor u klaar, want een mooie tuin vereist regelmatig onderhoud om mooi te blijven.

Of u zelf nu weinig of veel in uw tuin wilt werken, wij maken een onderhoudsplan dat past bij uw wensen en budget. Heeft iemand anders uw tuin aangelegd? Ook dan neemt Hoveniersbedrijf Van den Broek het tuinonderhoud graag ter hand.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.