Winter – Tuin in rust

Verborgen schatten

Winter, als je dit winter mag noemen, want de temperatuur zakt nauwelijks onder het vriespunt. De natuur is in rust. Of toch niet? Als je goed oplet, zie je krokussen en narcissen hun kopjes opsteken en de sneeuwklokjes zijn er al. Dat is nou zo mooi... Het wordt vanzelf weer lente.


Tijd voor tuinplannen

Maar als je goed oplet, zie je ook weinig of geen hoveniers aan het werk. Zitten wij dan maar wat te luieren? Nee hoor. We benutten de tijd om ons gereedschap en onze machines weer tiptop in orde te maken: klaar voor gebruik. En slimme klanten bellen ons nu om een tuinplan te maken. Dat kan bij de warme kachel. Straks ligt het plan klaar en staan wij in de startblokken om weer mooie en unieke tuinen te maken.


Tuininspiratie

Oké dan, een tuinplan. Heb je zelf nog geen ideeën? Je kunt natuurlijk eens rondwandelen in de buurt om inspiratie op te doen, maar je kunt ook onze uitgebreide pagina met voorbeelden bekijken. Bloemrijke borders? Strakke tuin met gazon, bestrating en plantenbakken? Wilde tuin? Kindvriendelijke tuin? We gaan samen rond de tafel om tot een tuinontwerp te komen dat precies bij jou en je leefstijl past. Ons motto: alles is mogelijk, behalve als het echt niet kan :)


Tip

Heb je winterbloeiende struiken in potten? Geef ze water na een vorstperiode, want de kluit kan behoorlijk uitdrogen. Ook de kuipplanten in de winterberging hebben (een beetje) water nodig.