Lente – Groei en bloei

♫ Groen is gras, onder onze voeten...

Hebben wij dat weer, hier in Brabant: valt er twee maanden lang bijna geen regen. En het is nog wel lente, groeiseizoen! Maar de natuur zet door. Loop maar eens het bos of de tuin in en het frisse groen springt je tegemoet. Ach, dan maar wat eerder met gieter, tuinslang of sproeier aan de slag.


Handig, zo'n hovenier

Klanten ontwaken ook uit hun winterslaap en bedenken ineens dat ze toch wat aan de tuin moeten doen, vooral als die verwaarloosd of verwilderd is, of bij hun nieuwbouw-woning. Maar niet iedereen kan of wil zelf een tuin aanleggen of onderhouden. Dan weten ze ons te vinden, de hoveniers met de groene vingers. Mannen die van aanpakken weten, niet bang zijn voor vuile handen en die ook nog de machines en het gereedschap hebben om snel én goed te werken.


Van zandbak tot toptuin

Voor een complete tuinrenovatie begint ons werk met de tuin 'leegtrekken' en bij een nieuwe woning is de tuin sowieso een zandvlakte. Heb je nog geen tuinplannen, dan maken we die samen. Klein stadstuintje, grote parktuin, strak of speels tuinontwerp, borders of plantenbakken, terras of vlonder, heg of schutting? Wat je ook kiest – er zijn oneindig veel opties – wij toveren die zandbak om tot een unieke tuin waar jij je helemaal thuisvoelt en lekker buiten kan zijn. 


Tip

Plant een fruitboompje, bessenstruik of druivenstok (of van alles wat) in je tuin. In de lente geniet je van de bloei, in de zomer van het fruit. Niet zo'n fruiteter? De vogels zijn er ook dol op.