Lente – Ontluikend groen

Here comes the sun

Dat dikke pak sneeuw is meteen vergeten nu de zon al een paar weken enthousiast schijnt. Het is lente in de tuin. Bomen zoals de kastanje staan al bijna vol in het blad en de grasmaaier komt tevoorschijn. Fijn om buiten te zijn en de kale wintertuin weer tot groei en bloei te zien komen.


Hoveniers in actie

En daar sta je dan, met twee linkse handen en een tuin waar je grootse plannen mee had. Niet getreurd, want onze hoveniers kunnen de gekste plannen omzetten in een fantastische tuin. Zwembad met mooie siertegels eromheen? Leibomen als tuinafscheiding? Nieuwe beplanting in de borders? Eindelijk die gedroomde overkapping? Laat ons begaan en het komt dik in orde.


De kers op de taart

Wat een tuin toch helemaal áf maakt, is de tuinverlichting. Ideaal is het als we die verlichting tijdens de renovatie van de tuin aan kunnen brengen. Warme spotlights op de plantenbakken, vlonderverlichting, nostalgische tuinlantaarns... Alles wat jij bedenkt, kunnen wij maken. Luie stoel, hapje en drankje erbij: kom maar op met die zwoele zomeravonden in je sprookjestuin!


Tip

Doe eens gek en plant een ginkgo in de tuin, alleen al omdat zo'n boom wel 1000 jaar oud kan worden. En hij is nog mooi ook, 's zomers uitbundig groen, in de herfst een felgeel bladerdek.