Herfst – Decoratie bruiloftsfeest

Niet alleen tuinaanleg!

Eind oktober en de herfst slaat toe. Maar we mogen niet klagen, want we hebben een mooie nazomer gehad. Veel mooie tuinen aangelegd. Zou je bijna vergeten dat wij ook nog iets anders doen dan tuinaanleg. Wij verzorgen namelijk ook de aankleding van feesten en evenementen.


Mooi voorbeeld: een bruiloftsfeest

'Aankleding' is eigenlijk een saai woord voor wat wij doen. 'Decoratie' klinkt al wat feestelijker en 'styling' klinkt ronduit chic. Dat hebben we onlangs nog waargemaakt voor een bruiloftsfeest. De klant had een grote tuin, waarvan we een deel overdekt hebben met schaduwdoeken. Fris-witte stoelen in strakgebogen rijen eronder voor de gasten, om uit de zon te kunnen genieten van de plechtigheid. Verderop in de tuin een grote feesttent, ook geschikt voor alle soorten weer. Flinke klus om die tent op te zetten, inclusief houten vloer. En dan moet de inrichting nog beginnen!


Feestdecoratie in stijl

Buiten hebben we grote bloembakken gezet en stevige houten statafels tegen een 'tuinmuur' van strobalen. Heel bijzonder! Buiten ook een BBQ-unit en in de feesttent een robuuste bar en hangtafels, alles in dezelfde stijl. Ter contrast frêle eettafels in de tent, met witte kleden. In zo'n grote tent past ook grootse decoratie, dus enorme lampionnen aan het plafond in bijpassende kleuren. Een paar flinke boeketten en kleine toefjes op de tafels maken de feestdecoratie bijna compleet. De finishing touch? Sfeervolle feestverlichting binnen en buiten, voor de late uurtjes. 


Tip

Een uniek feest of evenement in een unieke ambiance? Wij gaan met je rond de tafel om alle opties te bespreken. Samen maken we een plan om jouw geheel eigen sfeer te creëren. En geloof ons: er is keus genoeg!