Zomer – Overkapping gewenst

Wat een weertje!

Hartje zomer, maar op dit moment lijkt het nergens op. De thermometer tikt vaak maar net de 20 graden aan, om maar niks te zeggen over al die regen. Goed voor de natuur, dat wel, maar als het even kan wil je ook genieten van de tuin en het buitenleven. Dus wat doe je daaraan?


Overkapping altijd handig

Dan toch maar eens serieus nadenken over die overkapping die al jaren in je hoofd rondspookt. Dat is echt een prima investering bij ons wisselvalige weer. Bloedheet is het soms ook en dan zit je fijn in de schaduw. Als het hard waait, zit je beschut. Maar het mooiste is toch lekker onder de overkapping zitten met een drankje en hapje als het regent. Met uitzicht op je tuin natuurlijk. Wie wil dat nou niet? En daar komen wij om de hoek kijken, want onze hoveniers kunnen ook prima met hamer, zaag en schroefboor overweg. 


Overkappingen in soorten en maten

Goed advies is geen luxe voor een overkapping. Hoe groot moet hij worden? Aan de woning vast of achter in de tuin? Hoeveel kanten open of dicht? Schuurtje erbij? Wat voor dak erop? Welke houtsoort? Je wilt uiteraard je budget optimaal benutten en wij denken creatief met je mee. Bij het bouwen van een overkapping komt veel kijken. Wij zorgen ervoor dat al het werk door vakmensen wordt uitgevoerd, van fundering tot vloer tot wanden tot dak. Met duurzame materialen, want jouw overkapping moet vele jaren staan als een huis!


Tip

Vincent van Gogh hield van diepe, briljante nachtkleuren. Jij ook? Wij kunnen je overkapping combineren met uitgekiende In-Lite tuinverlichting en toveren zo je tuin om tot een mysterieus schilderij. Da's ook in het donker genieten!