Driekoningenplein 3 - Den Bosch - 06 1233 3052

terug naar andere voorbeelden

Bijzondere tuinaanleg

Hebt u een heel aparte of moeilijke tuin in uw hoofd? Wij realiseren hem graag voor u, want geen tuin is ons te gek!
Bij Hoveniersbedrijf Van den Broek in Den Bosch bent u aan het juiste adres voor uw droomtuin: van tuinontwerp tot tuinaanleg tot tuinonderhoud.

Met ons ervaren team van vakmensen gaan wij dan ook geen enkele uitdaging uit de weg. 
Bijzondere tuinaanleg

Bijzondere feestdecoratie

Naast tuinaanleg is Hoveniersbedrijf Van den Broek specialist in de styling van feesten. Wilt u uw bruiloft, bedrijfsfeest of beurs opluisteren met sfeervolle feestdecoratie? Wij verzorgen het op maat, van de strakke decoratie voor een woonbeurs of de sprookjesachtige decoratie voor een bruiloft tot vrolijke decoratie voor een bedrijfsfeest.
Bijzondere feestdecoratie

Kwaliteit en flexibiliteit

Van tevoren en tijdens de werkzaamheden blijven wij steeds met u in gesprek. Wij zijn flexibel (kleine aanpassingen geen probleem) en we werken netjes, zodat u een goed overzicht houdt van de vorderingen. En dat alles voor een voordelige prijs.
Als erkend hovenier staat Hoveniersbedrijf Van den Broek in Den Bosch garant voor vakwerk. Wij werken natuur- en milieuvriendelijk en wij denken graag mee met de klant. Ons ervaren team zet zich voor de volle 100% in om uw wensen en ideeën om te zetten in bijzondere tuinaanleg of feestdecoratie. 
Kwaliteit en flexibiliteit

Actieradius

Wij werken voor particulieren en bedrijven in heel Nederland.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.
Actieradius